KURKIME BIM KARTU
Koja kojon su BIM startuoliais ir profesionalais,
pagal Jūsų verslo poreikius ir finansines galimybes.
January 06, 2014 by Šaltinis: Autodesk
Programines technologijas plėtojanti kompanija „Autodesk“ oficialiai pranešė, kad nuo 2015 m. vasario 1 d. „Autodesk“ programinės įrangos (PĮ) atnaujinimo galimybė bus panaikinta. Tai reiškia, kad jei „Autodesk“ programinė įranga buvo įsigyta arba 2014-aisiais bus perkama be prenumeratos, išėjus naujai versijai, jos atnaujinti nebebus galima. Tokiu atveju ateityje norint turėti naujausią versiją, teks įsigyti naują programinės įrangos licenciją už pilną kainą.

Programines technologijas plėtojanti kompanija „Autodesk“ oficialiai pranešė, kad nuo 2015 m. vasario 1 d. „Autodesk“ programinės įrangos (PĮ) atnaujinimo galimybė bus PANAIKINTA. Tai reiškia, kad jei „Autodesk“ programinė įranga buvo įsigyta arba 2014-aisiais bus perkama be prenumeratos, išėjus naujai versijai, jos atnaujinti nebebus galima. Tokiu atveju ateityje norint turėti naujausią versiją, teks įsigyti naują programinės įrangos licenciją už pilną kainą.


Sprendimas nebeatnaujinti programų yra kompanijos „Autodesk“ ilgalaikės veiklos strategijos pasekmė. Metinio susirinkimo prezentacijoje PĮ atnaujinimai buvo įvardyti kaip „pasenęs būdas pirkti“. Nuo 2015-ųjų „Autodesk“ siekia pagrindines pajamas gauti ne iš PĮ pardavimų, bet iš PĮ nuomos ir prenumeratos.

 
„Autodesk“ programinės įrangos prenumeratoriai, kaip įprasta, ir toliau gaus programinės įrangos atnaujinimus nemokamai. Be to, Autodesk® Subscription pirkėjai gauna ne tik naujausią PĮ versiją, bet ir gali NEMOKAMAI naudotis kitais prenumeratos teikiamais privalumais, tokiais kaip:

  • „debesų“ kompiuterijos paslauga „Autodesk 360“;
  • prenumeratos naudingumo paketai (Autodesk® Subscription Advantage Packs), kurie suteikia specializuotus efektyvius įrankius ir išplečia „Autodesk“ PĮ galimybes;
  • teikiama įvairaus lygio techninė pagalba („Autodesk Support“).
  • prenumeratos centre „Autodesk Subscription Center“ galima valdyti savo programinės įrangos naudojimą, atnaujinimus, suteikiamos įvairios licencijos teisės (ankstesnės versijos naudojimo teisė, namų, teritorijos licencijos), atitinkančios konkrečiai jūsų poreikius.

Primename – nuo 2015 m. vasario 1 d. „Autodesk“ programinės įrangos (PĮ) atnaujinimo galimybė bus panaikinta, tad vienintelė galimybė atsinaujinti programas bus aktyvi „Autodesk“ prenumerata arba naujos licencijos pirkimas.


Šie metai yra paskutiniai, kuomet galite įsigyti ar prasitęsti „Autodesk“ prenumeratą, jei to dar nepadarėte. Tokiu būdu užsitikrinsite galimybę dirbti su naujausia programinės įrangos licencija ateityje. Autodesk® Subscription paslauga padės Jums išlikti šiuolaikiškais bei konkurencingais ir suteiks prieigą prie gausybės jums reikalingų paslaugų bei įrankių.


Norėdami daugiau sužinoti apie daugybę „Autodesk Subscription“ privalumų, kreipkitės į mus jau šiandien el. paštu info@aga-cad.lt arba tel. (8 5) 23 98 111.

Ačiū.

Jūsų užklausa

Mane domina:

Ar sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, renginius, produktus, paslaugas bei akcijas? *
  Taip
  Ne

* - Privalomi laukeliai

Ačiū.
Knygos atsisiuntimas prasidės kelių sekundžių bėgyje.

Knygos parsisiuntimas

* - Privalomi laukeliai

Dėmesio! Spausdami ATSISIŲSTI sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, įmonės paslaugas, renginius, produktų atnaujinimus ir akcijas (naujienlaiškio galima bet kada atsisakyti). Įprastai naujienlaiškį siunčiame 1-2 kartus per mėnesį.

Ačiū.

Prenumerata

Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. | Privatumo politika X